Våra tjänster

Nyproduktion

Lösvirkeshus innebär att vi helt och hållet, från ett paket virke, på plats bygger ditt drömhus precis så som Du vill ha det. Du bestämmer själv storlek, stil och planlösning och väljer fritt de material och ytskikt som du vill ha.
Det ställer förstås väldigt höga krav på oss som bygger hus. Att vi håller vad vi lovar och levererar när vi sagt att vi ska leverera, att alla delar ser ut som vi sagt att de ska se ut, osv. Att vi helt enkelt lever upp till dina förväntningar.

Tillbyggnationer

Är det dags att bygga ut? Vi på Sjöling & Bogrens bygg ordnar utrymmet du behöver oavsett om det gäller ett mindre uppdrag eller ett omfattande arbete. Det handlar om så mycket mer än att bara ”bygga till”. Vi beräknar och sätter oss verkligen in i både utseende och funktion hos det som redan finns, innan vi påbörjar ett tillbyggnadsarbete. Det gäller att tänka på alla aspekter för att du som kund ska känna dig riktigt nöjd med slutresultatet.

Ombyggnationer

Precis som vid tillbyggnation kräver ombyggnation att man tar hänsyn till den miljö som befinner sig runt omkring. Beräkningar och noggrann planering i alla ära, men det handlar också om att ha en känsla för stilen. Med vår hjälp får du ett fräscht och kvalitativt resultat som du kan vara stolt över.

ROT-arbeten

Självklart utför vi ROT-arbeten, men det är viktigt att tänka på att vad som räknas som ett ROT-arbete kan variera. Reparation och underhåll samt ombyggnad och tillbyggnad räknas som ROT-arbete och ger rätt till skattereduktion, men bara om vissa krav uppfylls. Kraven är att arbetet ska utföras i eller i nära anslutning till en bostad som du äger och bor i eller har som fritidsbostad eller äger och som dina föräldrar bor i.